KORXX “Kuller M”

ID izdelka: 10000006

169,90 cena z 22% DDV

Kocke Korxx so narejene iz plute in so lahke in tihe, mehke, varne in čiste. Imajo prijeten vonj, so iz naravnih materialov in ne vsebujejo škodljivih snovi. Omogočajo stabilno gradnjo v višino in ob tem ne drsijo, zato tudi za majhne otroke predstavljajo varno igralno okolje.

Uporabne so od drugega leta starosti naprej saj imajo v igri veliko toleranco za napake, ob tem pa spodbujajo kreativnost in domišljijo. Gradbene kocke Korxx dobite v leseni skrinji s pokrovom, ki se ga da odstraniti, v skrinji iz klobučevine ali v vrečah iz blaga. Kocke so različnih oblik, velikosti in barv in imajo pobrušene robove. Primerne so tudi za otroke, ki so mlajši od treh let.

70x ovalne korks gradbene kocke v vreči iz filca, imajo posnete robove in fino pobrušene ploskve: 14 velikih ovalnih kock (12 x 6 x 3 cm), 14 majhnih ovalnih kock (9 x 6 x 3 cm), 14 velikih okroglih kock (6 x 3 cm), 14 srednje okroglih kock (5 x 3 cm), 14 majhnih okroglih kock (4 x 3 cm), 1 vreča iz filca.

Ne vsebuje škodljivih snovi, anti-alergeno, izdelano iz obnavljajočih virov, lahko se reciklira, uporabno od 1. leta naprej.

Proizvajalec: PLES GmbH, Nemčija