KlipiKlap Hiška z vetrnico

490,00 cena z 22% DDV

logo-sl

Video predstavitev

Poglejte si predstavitev naših hišk. Uživajte ob ogledu.

Objavil/a Klipiklap playhouses dne 12. oktober 2015

 
Dimenzije 110 x 120 x 135 cm

  • naravni materiali
  • kreativna igra
  • hitro sestavljiva in zložljiva
  • varna

Otroške hiške Klipiklap so skrbno oblikovane in narejene iz naravnih materialov. Otrokom nudijo brezskrbno igro ter lasten kotiček, ki je prijeten, naraven in navdihujoč. Z obilo igralnih in ustvarjalnih možnosti krepijo otrokovo domišljijo in kreativnost, občutek za estetiko in praktičnost. Hkrati jih spodbujajo h gibanju ter razvoju občutka za prostor. So izvrstno didaktično igralo. Klipiklap otroška hiška je po našem mnenju najboljša izbira za otroka starega med 2 in 6 let.
Hiška je hitro sestavljiva. Ena oseba jo lahko sestavi v manj kot petih minutah, brez pomoči orodja in vijakov. Ko je ne potrebujemo več, jo enostavno razstavimo in pospravimo. Razstavljena zavzame zelo malo prostora. Vsi robovi so zaobljeni in varni.
Uporabljate jo lahko v notranjih prostorih in v suhem vremenu na prostem. Premočna izpostavljenost mokremu vremenu bi jim lahko škodila.
 
Hiške so proizvod slovenskega podjetja. Pri zasnovi lesene otroške hiške Klipiklap so bili snovalci poleg estetike osredotočeni tudi na to, da je varna. Posebej so pazili, da so sledili priporočilu EU standarda za otroška igrala EN 1176. Za lesene otroške hiške Klipiklap so pridobili tudi certifikat, ki ga prav z namenom preverjanja sledenja temu standardu izdajajo na Biotehniški fakulteti v Ljubljani. Premazi, s katerimi so zaščitene lesene otroške hiške Klipiklap, prav tako sledijo ustreznemu standardu za varne otroške igrače, to je EN 71-3. Lesene otroške hiške Klipiklap so na sejmu Ambient Ljubljana 2014 v okviru razstave Top ideje, borza oblikovanja prejele NAGRADO dobra ideja!

 

Dodatki:
Zavese – Drevo 2, Zavese – Drevo 1